søndag 31. mars 2013

Herlige påske

Deilige å late dager i påsken. Fikk to nydelige dager på fjellet med pølse grilling, ski og sol. Da det ble snø å lite sjarmerende å dra på fjellet, dro vi til Helgelandskysten. Været var ikke med oss dit heller, men det ble en påske fyllt med kos, familie, god mat, og mye snop ;-)

Barn, hund og voksne skal si seg fornøyd med påsken uansett vær :-)

Ps! Største gutten er en reser på ski, derfor nesten ikke med på noen bilder :-)

Ha en fin kveld videre.

Klem Camilla








søndag 24. mars 2013

Vårstemning

Har fått planter noen stikklinger, blomster frø og urter.
Det er like gøy hvert år å se fremgangen fra dag til dag.

Er veldig glad i blomster og hage, til min store fortvilelse tok det å lage hage lengre tid enn jeg trodde. Men i år krysser jeg fingre for det :-)

Er spent på om jeg får blomster på hortensiane og jordbærplantene mine i år, var ikke noe å skryte av i fjor.

Vårlige hilsener

Klem Camilla











Tvstua

Tvstua vår har jeg innredet enkelt da den ikke er så stor. Deilig sofa fra home and cottage, en ganske rimelig sofa som vi kan ha hjerte til å bytte ut om noen år. Har tatt ned de mørke vinter gardinene, nå er det bare rullegardinene som er oppe, men liker det faktisk best slik.

Bildet på bildehylla er fra i høst når vi var på elgjakt, det ble ikke bare elgkjøtt med hjem :-) Når vi jakter har jeg bestandig med meg nye skatter hjem. Plukket kråkebær i fjor som jeg laget likør av for å gi i julegave. Vi er glade i naturen å tar det gjerne med i interiøret.

Kan huske når jeg var lita jente at pappa hadde et låsbart stativ i gangen som han stilte ut våpen i. Stativet var i sort smijern. Så kom loven om våpenskap å stativet måtte ned. Det kan da nevnes at du kan bruke et slikt stativ, men sluttstykke eller vital del må fjernes, en hagle vil bli lite fin å se på etter det er fjernet og heller ikke noe å vise frem. Sporet helt av her jeg :-)

Fortsatt fin dag :-)

Klem Camilla









lørdag 16. mars 2013

Gutterommet til den største.

Vi har malt litt på rommet til den største gutten. Han trengte mere plass og rommet hans (slik jeg ser det nå) var overmøblert.

Kjøpte hyller på IKEA å fikk stablet bøker, Lego å div i høyden. Veggen bak skrivepulten har vi malt i muskatnøtt.

Han har et lite rom med høyt under taket, nesten 3 meter. Nå har han bare vegghyller, så vi fikk frigjort mye gulvplass med denne løsningen.

Begge guttene har tv på rommene sine, de er ikke mye i bruk, men det er greit når de har besøk, eller mor å far skal se noe på stor tv'n :-)

Ha en fin søndag

Klem Camilla












mandag 4. mars 2013

Nytt skap til CD og DVD

I de fleste bloggene jeg er innom er det lite som tyder på at det er menn som bor i husene, inkludert mitt ;-)

Jeg har en musikkfrelst mann og da er det "litt" som følger med inn i et forhold. Det var klar tale at CDene skulle være fremme.

Til nå har vi hatt platene i en helt vanlig hylle fra skeidar (ikke blendende vakkert ).
Fant et skap på Home&Cottage som jeg bare måtte ha. Platene passet perfekt inn, selv om jeg heller ville ha noe helt annet i det vakre skapet;-) mannen er fornøyd og det er jeg også.

Har et ubrukt lampepunkt i taket over skapet, men er usikker på hvilken jeg skal ha. Tenker litt på å kjøpe en slik NUD lampe med betongsokkel som de bla har på www.lunehjem.no


Ha en fin kveld.

Klem Camilla







lørdag 2. mars 2013

Litt farger.

Her har det vært full rulle siden morsdag. Bursdager, jobb og sykdom. Har flyttet litt rundt på ting og tang, tatt frem litt farger.

Jeg er mest glad i jordfarger, men nå som våren nermer seg er det godt og spreke stua litt opp.

Har flyttet benken vi har til spisestua under vinduet på kjøkkenet , har alltid vært litt tomt der. Blir sikkert flyttet tilbake snart ;-)

Spisestua har fått nye stoler. siden vi bruker den ofte, er det greit å sitte godt :-)

Har kjøpt et nytt skap som mannen skal få ha CD plater i. Bilder av det litt senere :-)

Ha en god lørdag alle sammen :-)

Klem Camilla